Τρόποι αποστολής

Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται συνήθως από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ACS είτε στο χώρο σας, ή στο κατάστημα που έχετε επιλέξει.

 

Χρόνος παράδοσης προϊόντων:
Παραγγελίες που καταχωρούνται στο thegiftcompany.gr τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 13.00 και με την προϋπόθεση να είναι το προϊόν διαθέσιμο, παραδίδονται κατά κανόνα  την επόμενη εργάσιμη ημέρα για τα αστικά κέντρα. Για τις υπόλοιπες περιοχές η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις 3 εργάσιμες ημέρες.Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που σημειώνεται αιχμή στις παραγγελίες οι αποστολές μπορεί να καθηστερήσουν μέχρι και 7 ημέρες. 
Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός καθώς η παράδοση γίνεται στο κοντινότερο γραφείο της εταιρείας Courier.
Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα. Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε παράδοση των διαθέσιμων μόνο προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε καλέστε μας στο
6979913000 δηλώνοντας τον αριθμό παραγγελίας.
Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.00 - 19.00. Παραδόσεις δεν γίνονται τις αργίες και τις ημέρες που η κεντρική μας αποθήκη είναι κλειστή για λόγους απογραφής. Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα. 
Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων.
Πιθανές Χρεώσεις Μεταφορικών:
Για αγορές άνω των 45 ευρώ τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν!
Η χρέωση μεταφορικών για αγορές αξίας κάτω από 45 ευρώ ,προς κάθε εθνικό προορισμό, είναι 5 ευρώ- με μεταφορά και αντικαταβολή. Για αποστολές εκτός Ελλάδος επικοινωνήστε μαζί μας. Η διεκπεραίωση των αποστολών express προς Κύπρο, Αλβανία  & Βουλγαρία, γίνεται μέσω αυτόνομου δικτύου της ACS ενώ προς το υπόλοιπο διεθνές δίκτυο, διεκπεραιώνονται σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες ταχυμεταφορών επιλέγοντας κατά περίπτωση τον καλύτερο πάροχο. 

Τρόποι πληρωμής

1. Με πιστωτική κάρτα
2. Με πιστωτική κάρτα μέσω paypal
2. Με αντικαταβολή πληρώνοντας μετρητά στην πόρτα σας
3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (EUROBANK GR0602600300000900101349782 ΠΑΣΧΑΛΕΡΗ ΕΛΕΝΗ Ι. )